Kaspersky North America iegūst Bronze Stevie® balvu 2022. gada Stevie Awards for Sales & Customer Service

14. marts 2022
Kaspersky North America iegūst Bronze Stevie® balvu 2022. gada Stevie Awards for Sales & Customer Service
Kaspersky ir saņēmis Bronze Stevie® balvu kategorijā Gada klientu apkalpošanas departaments (Customer Service Department of the Year) 16. ikgadējā Stevie Awards for Sales & Customer Service.

Kaspersky North America, tāpat kā virkne citu Lielbritānijā reģistrētajā Kaspersky Labs holdingā ietilpstošo uzņēmumu visās pasaules malās, atbalsta un pakalpojumu nodaļa nodrošina tehnisko atbalstu un plašu profesionālo piedāvājumu klāstu. Nodaļu veido augsti specializēti klientu tehniskā atbalsta inženieri un kontu vadītāji, kurus atbalsta ekspertu komanda, lai nodrošinātu atbilstību jaunākajām nozares tendencēm. Komanda praktizē sarežģītu problēmu novēršanu, lai nodrošinātu izcilu klienta pieredzi un Kaspersky kiberdrošības tehnoloģiju veiktspēju.

“Komanda pastāvīgi tiecas būt noderīga un ir cieši apņēmusies nodrošināt saviem klientiem vislabāko pieredzi,” sacīja Entonijs Bellija, Kaspersky North America atbalsta un pakalpojumu viceprezidents. "Šīs balvas iegūšana 6. gadu pēc kārtas ir atzinība par mūsu pastāvīgo apņēmību nodrošināt pilnu katra klienta aizsardzību un pielāgot katru programmatūras uzlabojumu, lai tas vislabāk atbilstu viņa vajadzībām."

Šogad konkursā tika izskatītas vairāk nekā 2300 nominācijas no dažāda lieluma organizācijām praktiski visās nozarēs 51 valstī. Uzvarētāji tika noteikti pēc vairāk nekā 150 profesionāļu vidējiem vērtējumiem visā pasaulē astoņās specializētās vērtēšanas komisijās. Pieteikumi tika izskatīti vairāk nekā 90 kategorijās par klientu apkalpošanas un kontaktu centru sasniegumiem.

“Nominācijas, ko saņēmām 2022. gada konkursam, ilustrē, ka biznesa attīstības, klientu apkalpošanas un pārdošanas profesionāļi visā pasaulē visās organizācijās Covid-19 pandēmijas laikā ir turpinājuši ieviest jauninājumus, zelt un attaisnot klientu cerības,” sacīja Stevie Awards prezidente Megija Galahere Millere. "Tiesneši ir atzinuši un novērtējuši viņu sasniegumus, un mēs viņiem pievienojamies, aplaudējot šī gada uzvarētājiem par viņu panākumiem."

Sīkāka informācija par Stevie Awards for Sales & Customer Service un uzvarētāju saraksts visās kategorijās ir pieejams vietnē www.StevieAwards.com/Sales.

Par Kaspersky
Kaspersky ir globāls kiberdrošības uzņēmums, kas dibināts 1997. gadā. Kaspersky dziļās draudu izlūkošanas un drošības zināšanas pastāvīgi tiek pārveidotas par novatoriskiem drošības risinājumiem un pakalpojumiem, lai aizsargātu uzņēmējdarbību, kritisko infrastruktūru, valdības un patērētājus visā pasaulē. Uzņēmuma visaptverošajā drošības risinājumu portfelī ietilpst vadošā galiekārtu aizsardzība un virkne specializētu drošības risinājumu un pakalpojumu, lai cīnītos pret sarežģītiem un mainīgiem digitāliem draudiem. Kaspersky tehnoloģijas aizsargā vairāk nekā 400 miljonus lietotāju un 240 tūkstošus korporatīvo klientu, palīdzot saglabāt tiem svarīgo. Vairāk par Kaspersky lasiet šeit.

Par Starptautisko caurredzamības iniciatīvu
2017. gadā Kaspersky, konsultējoties ar valstu regulatoriem (īpaši Lielbritānijas, kas ir mītnes zeme Kaspersky pārvaldītājsabiedrībai), uzsāka savu Starptautisko caurredzamības iniciatīvu, kuras ietvaros uzņēmuma digitālā infrastruktūra tika migrēta uz Šveici, bet īpaši izveidotos Caurredzamības centros valdību regulatori, korporatīvie partneri un klienti var caurlūkot uzņēmuma produktu pirmkodu, programmatūras atjauninājumus, ļaunprogrammatūras noteikšanas noteikumus, kā arī citus tehniskos un biznesa procesus (tas jau ir noticis vairāk kā 20 reizes). Plašāk par iniciatīvu un citiem tās ietvaros veiktajiem pasākumiem, kas faktiski aizsāk jauna uzticamības standarta izveidi IT nozarē, kā arī informāciju par pieteikšanos Caurredzamības centra apmeklējumam, atradīsiet lapā https://www.kaspersky.com/transparency-center, bet visaptverošu informāciju par caurredzamību Kaspersky darbībā atradīsiet lapā https://www.kaspersky.com/about/transparency.

Par Stevie Awards
Stevie Awards tiek piešķirtas astoņās programmās: Āzijas-Klusā okeāna Stevie Awards, Vācijas Stevie Awards, Tuvo Austrumu un Ziemeļāfrikas Stevie Awards, American Business Awards®, International Business Awards®, Stevie Awards sievietēm biznesā, Stevie Awards izciliem darba devējiem un Stevie Awards par realizāciju un klientu apkalpošanu. Stevie Awards konkursos ik gadus piedalās vairāk nekā 12 000 organizāciju no vairāk kā 70 valstīm. Godinot visdažādākā veida un lieluma organizācijas, un to pārstāvjus, Stevie izsaka atzinību par viņu izcilajiem sasniegumiem darba vietās visā pasaulē. Vairāk par Stevie Awards var uzzināt vietnē www.StevieAwards.com.